Building Group Jansen uit Meeuwen-Gruitrode staat al jaren bekend als een belangrijke speler in de bouwwereld.
Met een geconsolideerde omzet van ongeveer 120 miljoen euro en 500 medewerkers kan u bij hen terecht voor elk aspect uit de bouw.

Zo staan zij niet enkel in voor de bouw van allerhande bouwprojecten, ook de professionele inrichting is hun stokpaardje.
Gaande van totaalinrichting tot verhoogde vloeren, werkplekinrichting en cleanrooms voor de farmacie, elk aspect van de bouw nemen zij met een glimlach aan.

Tot hun referenties behoren onder andere de inrichting van het AZ Groeninge in Kortrijk, de stadsfeestzaal van Antwerpen, het casino in Brussel en vele andere.

Bezoek de website van Building Group Jansen >

Veelvoud aan werven

Met elke dag ruim 350 werknemers die actief zijn in het hele land, had de personeelsdienst een zware taak om de loonadministratie bol te werken.

Want de werkuren en verplaatsingen werden voorheen op papier geregistreerd en manueel verwerkt.

De laatste dagen van de maand waren vaak de meest hectische en er werd heel wat tijd verloren met het manueel overtypen van de werkuren en berekenen van mobiliteitsvergoeding.

Mobiele tijdregistratie

Building Group Jansen had nood aan een systeem die niet alleen deze taak op zich nam, maar ook kon geïntegreerd worden in hun vertrouwde manier van werken.

Na 3 andere partijen gecontacteerd te hebben, kozen ze uiteindelijk voor GeoDynamics en Intellitracer.

Aan de hand van een blackbox en een registratiepaneel geven de medewerkers van Building Group Jansen nu eenvoudig hun werkuren en activiteiten in.
Zaken die in realtime doorgestuurd worden naar de software waarna Building Group Jansen ze ogenblikkelijk kan bekijken en verwerken.

Bovendien zijn de geregistreerde gegevens tot op de minuut juist. Iets wat hen nog eens helpt besparen.

ERP systeem

De volgende stap in het proces is de automatische koppeling tussen het ERP-pakket van Building Group Jansen.

Dankzij webservices kan het erp-systeem Microsoft Dynamics NAV automatisch data inlezen.

Zaken die voor heel wat automatisatie zullen zorgen.

Lees het volledige verhaal in Datanews editie nummer 6 – 21 maart 2014