Naar aanleiding van Batibouw legde Datanews ICT bij het gemiddelde bouwbedrijf onder de loep.

Zij kwamen tot de conclusie dat veel bedrijven in de bouwsector ICT pragmatisch benaderen en over onvoldoende marktkennis beschikken om de vele voordelen te ontdekken.

Hoog tijd dus om een paar ICT-toepassingen zoals tijdsregistratie en track & trace voor de bouw in de verf te zetten.

Registratie van prestaties

Een goede registratie van de prestaties kan u een hele hoop werk uitsparen. Bij veel bouwbedrijven rijden immers een aantal bestelwagens rond die van en naar de werf rijden.
En in die bestelwagens zitten een aantal werknemers die hun werkuren op een papiertje invullen.
Het is dan ook een uitputtend werkje om al die papieren bij te houden en te verwerken. En daardoor ligt de kans op fouten een pak hoger.

Maar door de installatie van onze oplossing, IntelliTracer, behoort dit tot het verleden.
Wij automatiseren al deze papiertjes zodat de verplaatsingen en prestaties automatisch beheerd worden.

Hierdoor kan u als klant een accurate rit – en tijdregistratie opzetten die u in staat stelt om uw projecten tot in het detail op te volgen.

Ontdek meer over Track & Trace >

Alleen maar voordelen

Maar daar stoppen de voordelen niet, u kan uw facturatie en nacalculatie invoeren aan de hand van onze gegevens en dit kan perfect gesynchroniseerd worden met uw eigen ERP-pakket.
Een ander bijkomend voordeel is de mogelijkheid tot loonberekening en berekenen van mobiliteitsvergoedingen voor alle mobiele medewerkers.

Ontdek meer over tijdsregistratie >

En zoals Datanews concludeert kan de bouwonderneming zo de opvolging van haar projecten efficiënter organiseren en beschikken ze niet meer over een schatting maar kunnen ze zich baseren op een gedetailleerde stand van zaken.

Lees het volledige artikel hier >