We hadden het eerder al over een nieuwe koppeling tussen de software van GeoDynamics met Exact Online, na eerdere koppelingen met onder andere Orbiss en Mira.

Onze inkt was echter nog niet droog of er zit al een nieuwe koppeling in de pijplijn!

 

DataScope

Hiervoor gaan we deze keer zelfs over het water.

DataScope is een toonaangevend softwarebedrijf dat al meer dan 15 jaar managementsystemen aanbiedt in het Verenigd Koninkrijk.
Hierbij maken ze het makkelijker voor bedrijven om hun medewerkers te organiseren maar ook om materiaal te gaan beheren. D

at gaat van klein materiaal tot een heus ‘kraan management systeem’.

Een derde aspect waar DataScope mee uitpakt is een makkelijke en efficiënte manier om een planning op te stellen voor de medewerkers.

Bezoek de website van DataScope > 

 

Hoe werkt het?

Hoe gaat zo’n koppeling tussen GeoDynamics en een derde partij nu in zijn werk?

Laat ons een bijvoorbeeld nemen van een Brits bedrijf dat gebruik maakt van DataScope. Medewerkers van dat bedrijf staan in het DataScope-systeem en maken ervan gebruik voor planningen, materiaalbeheer, enz.

Wanneer deze medewerker zich aanmeldt, worden deze gegevens door DataScope via de koppeling ook met GeoDynamics gedeeld.

Op onze server heeft deze medewerker dan weer een aantal mogelijkheden. Een erg belangrijke is die van Checkinatwork waarbij medewerkers van de bouwsector zich verplicht moeten aanmelden bij werven van meer dan 500.000 euro.

Dat kan op een snelle en efficiënte manier met onze software gedaan worden.

Op die manier zijn er drie tevreden partijen: DataScope, GeoDynamics en de gebruiker van onze software.

 

Dienstverlening

We kijken steeds weer naar geschikte partners om mee samen te werken om zo een nog betere dienstverlening te bieden aan onze klanten.

Dat doen we enerzijds door het koppelen met andere software, maar ook door steeds naar deze klanten te luisteren en hun wensen in komende releases op te nemen.