We streven ernaar om het leven van onze gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Dat door alles zo veel mogelijk te digitaliseren en hen zo veel mogelijk tijd uit te sparen, maar ook door data nauwkeurig te registreren en bij te houden.

We doen dat echter ook door samen te werken met gelijkgestemde geesten.

Onze oplossingen werden al gekoppeld met software van tal van andere bedrijven. Denk onder andere maar aan Orbiss en Mira.

 

Exact Online

Nog zo’n gelijkgestemde geest is Exact.

Dit Nederlands bedrijf werd opgericht in 1984 en biedt onder andere softwareoplossingen aan op het gebied van boekhouding, financiën, bouw en HRM.

Eén van die oplossingen is Exact Online Bouw.

“Exact Online Bouw bundelt verschillende aspecten van de bouw zoals planning, bouwplannen, werkuren en materiaal op één centrale cloudlocatie.”, weet Stijn Stragier, medeoprichter en managing partner van GeoDynamics.

Bezoek de website van Exact Online Bouw >

 

Koppeling

De planning van werknemers wordt telkens voor de komende dagen of weken gemaakt.
Om die planning echter bij de medewerkers te krijgen wordt Exact nu aan GeoDynamics gekoppeld.

Stijn Stragier: “Alle gegevens die onze software verzamelt, denk aan de exacte locatie van de voertuigen, gereden afstand of werkuren van de medewerkers komen in de Exact Online Bouw-applicatie terecht, zodat daar de administratie verder afgehandeld kan worden.”

Op die manier bundelen we de expertises van beide bedrijven om een nog betere dienstverlening aan te bieden aan onze klanten.

Meer info over de koppeling >