Beste bezoeker,

Kwam jij op deze site terecht omdat je graag te allen tijde jouw wagenpark in het oog wil houden? Wil jij die auto’s steeds mooi op jouw computerscherm kunnen bekijken?

Dat kan bij GeoDynamics,… maar toch sturen we je liever door naar een mediawinkel waar je een racespelletje voor je computer kan kopen.

 

Track & trace… Leuk, maar het brengt niets op

We horen je ongemakkelijk op je stoel schuiven. Waarom zouden we in godsnaam een potentiële klant doorsturen naar een spelletjeswinkel?

Toch is dat simpel. Wij willen niet ‘zomaar’ ons product aan de man brengen, wij willen dat onze klanten een reuzestap vooruit zetten en twee zaken bekomen doormiddel van een samenwerking met GeoDynamics:

  • Geld uitsparen
  • Tijd uitsparen

Het bekijken van jouw wagenpark op een scherm doet geen van beide. Wat stellen we dan wel voor? Dat lees je hieronder!

 

Een badgelezer is zijn gewicht in goud waard

Het winnen van tijd en geld. Zeg nu zelf, is dat niet de droom van elke manager? Dat denken wij ook. Daarom raden wij elke klant aan om track & trace te combineren met een badgelezer.

Dit is een klein apparaat in de auto waar werknemers zich doormiddel van een badge kunnen aan- en afmelden. Je leest het goed. De werkuren komen zo rechtstreeks in een centraal systeem terecht, en dat betekent:

Gedaan met die vreselijke papieren werkbriefjes!

En evenzeer gedaan met die uren tijdverlies door het overtypen van die briefjes, en het zoeken naar niet ingevulde data.

 

Alles digitaal en geautomatiseerd

“’Tijd uitsparen’ is nu al duidelijk, maar hoe kan ik nu geld uitsparen?”

We kaatsen de bal en de vraag direct terug! Waar is de overheid volgens jou goed in?

Een oorverdovende stilte? Dat verbaast ons niet. 😉

De overheid blinkt uit in het opleggen van regeltjes en bijhorende boetes!

Mobiliteitsvergoedingwoon-werkverkeer, checkinatwork,… een werknemer kan nog niet op een nagel slaan zonder dat dit geregistreerd moet worden. Wanneer dit door vergetelheid of slordigheid niet in orde is, kunnen er problemen met financiële gevolgen ontstaan.

Het GeoDynamics-systeem zorgt ervoor dat alles mooi geregistreerd is en dat je voor de nodige zaken aangemeld bent. Jij en je werknemers kunnen op beide oren slapen.

 

Tijd over om…?

Nog een laatste manier om tijd te winnen? Allé, omdat jij het bent.

Nadat alles geregistreerd is in ons systeem zonder dat jij één vinger hoeft op te heffen, maken we volledig automatisch een mooi rapport en…

…we sturen alles door naar jouw sociaal secretariaat

Zo zie je maar. De volledige keten van werknemer tot sociaal secretariaat die anders uren administratie in beslag neemt, kost jou nu helemaal geen tijd meer.

Tijd die jij kan gebruiken voor wat echt belangrijk is: jouw stiel, jouw familie en vrienden, of misschien wel om naar een echte autoracewedstrijd te gaan kijken. 😉

 

🏎️ Veel plezier! 🏎️

 

Ps. Smaakt dat racen naar meer? Dan hebben we goed nieuws! Wij sponsoren namelijk rally’s met onze track & trace systemen. Dat betekent dat wij geregeld tickets weggeven voor de crème de la crème van de rally’s in België en omstreken.

Wil je een kans maken om die te winnen? Volg ons dan op Facebook en houd een oogje in het zeil voor onze eerstvolgende wedstrijd!