Woon werkverkeer kan u heel wat tijd kosten om het feilloos bij te houden maar het kan aan de andere kant u ook helpen om de meest waarheidsgetrouwe vergoeding uit te betalen aan uw medewerkers.

Toen u voor het eerst geconfronteerd werd met de woon werkverkeer vergoeding pc 124 en andere, dan heeft u naar alle waarschijnlijkheid de afstand berekent van de woonplaats van uw arbeiders tot uw bureau.
U heeft hiervoor waarschijnlijk Mappy, Google – of Bing Maps gebruikt.

U hebt deze woon werkverkeer gegevens zorgvuldig ingevuld in uw loonadministratie en als alles mee zit, krijgt elke arbeider op het einde van de maand zijn woon werkverkeer vergoeding pc 124 en andere uitbetaald.

Problemen woon werkverkeer vergoeding pc 124 en andere

Maar hebt u al eens nagedacht dat waarschijnlijk niet elke medewerker elke morgen naar de werkplaats komt, maar zich laat oppikken op een bepaalde plaats?
Dan geldt de woon werkverkeer vergoeding tot de plaats van oppikken.

In de meeste gevallen pikt de wagen de medewerker ook dichter op bij hem thuis, dus ligt de effectieve waarde van de woon werkverkeer vergoeding een stuk lager.

Maar uiteraard is het bijna niet haalbaar om dat voor al uw arbeiders bij te houden. Want vandaag werd hij hier opgepikt en morgen is de oppikplaats terug op de burelen.
Als u dat altijd nauwgezet moet bijhouden, wordt het bepalen van het woon werkverkeer al snel een fulltime job.

Automatische bepaling woon werkverkeer pc 124 en andere

Wij implementeren voor veel van onze klanten een automatische oplossing om de woon werkverkeer vergoeding pc 124 en andere te bepalen.

Hoe dan?

Bij de installatie van onze tijdsregistratie module, installeren wij naast een blackbox ook een badgelezer in de wagens.
Dit laat ons toe om met 99% zekerheid de woon werkverkeer vergoeding per arbeider te bepalen.

Koppeling met mobiliteitsvergoeding

Maar uiteraard is dit niet alles. De gegevens van het woon werkverkeer nemen wij mee om u een volledig beeld te geven van de vergoedingen die u moet betalen aan uw medewerkers.
Inclusief de mobiliteitsvergoedingen die gelinkt zijn aan al uw arbeiders, gaande van chauffeur tot bijzitter en in de sectoren van bouw, elektriciteit en metalen (PC 124, PC 149 en PC 111).

Zo weet u direct en zonder veel moeite de vergoedingen voor al uw arbeiders.

Lees meer over mobiliteitsvergoeding > 

Loonadministratie

Deze woon werkverkeer vergoedingen kunnen makkelijk in uw loonadministratie gevoerd worden.
Voegt u daar nog eens de overige tijdsgegevens bij die wij registeren, dan kan u uw loonadministratie automatiseren.

Wij registeren namelijk ook de werkuren van uw mobiele medewerkers.
Werkuren die u automatisch uit onze oplossing kan halen en implementeren in uw loonadministratie alvorens ze te bezorgen aan een sociaal secretariaat.

Wij werken samen met veel sociale secretariaten zodat u telkens in alle gemak de loonadministratie met inbegrip van de woon werkverkeer vergoeding kan doorsturen.

Lees hier met welke sociale secretariaten wij samenwerken >

Een makkelijke oplossing

De installatie van een tracking systeem biedt u heel wat mogelijkheden om naast uw woon werkverkeer vergoeding andere zaken te raadplegen.