Ben je actief in de bouwsector en wil je graag inzicht krijgen in de complexe wereld van mobiliteits– en verplaatsingsvergoedingen?

Dan hebben we goed nieuws voor jou!
Bouwunie en GeoDynamics slaan de handen ineen om een informatief webinar te organiseren.

Tijdens dit evenement zullen Bouwunie en GeoDynamics waardevolle kennis en praktische tools delen.

Bezoek de website van Bouwunie > 

 

Een diepgaande verkenning van mobiliteits- en verplaatsingsvergoedingen

Tijdens het webinar zal Bouwunie een uitgebreide uitleg geven over verschillende aspecten van mobiliteits- en verplaatsingsvergoedingen.

Ze zullen onderwerpen behandelen zoals de verschillende soorten mobiliteitsvergoedingen, de doelgroepen waarop ze van toepassing zijn, en de berekeningsmethoden.

Of je werknemers nu met de auto, fiets of trein naar het werk komen, Bouwunie zal speciale situaties en uitzonderingen aanpakken en je voorzien van waardevolle inzichten.

 

De praktische mobiliteitscalculator van GeoDynamics

GeoDynamics zal tijdens het webinar een gebruiksvriendelijke mobiliteitscalculator demonstreren.

Deze handige tool, ontwikkeld in samenwerking met Bouwunie en andere partners, maakt het eenvoudig om mobiliteits- en verplaatsingsvergoedingen nauwkeurig te berekenen.

Met de mobiliteitscalculator van GeoDynamics bespaar je tijd en moeite bij het vaststellen van de vergoedingen voor jouw werknemers.

Of je nu een klein bouwbedrijf runt of een HR-manager bent bij een grote aannemer, deze softwaretoepassing zal je helpen om efficiënt en foutloos te werk te gaan.

 

Inzichten op maat voor de bouwsector

Het webinar is specifiek gericht op de bouwsector, waar mobiliteits- en verplaatsingsvergoedingen vaak complex en uitdagend zijn.

Bouwunie en GeoDynamics begrijpen de unieke behoeften en vereisten van de bouwsector en zullen daarom praktische inzichten delen die specifiek zijn afgestemd op jouw vakgebied.

Of je nu werkzaam bent als aannemer, bouwbedrijfseigenaar of HR-manager, dit webinar biedt een waardevolle kans om je kennis te vergroten en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsvergoedingen binnen de bouwsector.

 

Schrijf je nu in voor het webinar

Wil je graag alle ins en outs leren over mobiliteits- en verplaatsingsvergoedingen in de bouwsector?

Schrijf je dan nu in voor het webinar georganiseerd door Bouwunie en GeoDynamics. Het webinar biedt een uitgelezen kans om direct van experts te leren en al je vragen te stellen.

Klik op onderstaande link en schrijf je vandaag nog in voor dit informatieve evenement:

Mis deze waardevolle kans niet om jouw kennis te vergroten en jezelf te voorzien van de juiste tools en inzichten om mobiliteits- en verplaatsingsvergoedingen efficiënt te beheren in de bouwsector.

🔗 Inschrijvingslink: https://tr.ee/kJq157R9UU