Bouwunie en het Kortrijkse softwarebedrijf GeoDynamics zetten 2016 in met een nieuw partnerschap.
Beide organisaties bundelen de krachten voor wat betreft IT-oplossingen voor de bouwsector zoals track and trace, tijdregistratie, materiaalbeheer en fleet management.

De vraag naar dergelijke systemen neemt toe in de bouwsector, waar elektronische aanwezigheidsregistratie, mobiele registratie van gepresteerde uren en digitaal beheer van materiaal belangrijker wordt.

Deze digitale oplossingen zorgen onder meer voor een interessante tijdsbesparing op administratief vlak.

Vanaf januari

Het structurele en exclusieve partnerschap van GeoDynamics en Bouwunie is deze maand ingegaan.
De samenwerking laat toe dat de leden van Bouwunie sneller en gemakkelijker toegang krijgen tot informatie over onder meer track and trace-, tijdsregistratie– en materiaalbeheertoepassingen.

“De interesse voor en de vraag naar deze applicaties neemt sterk toe in de bouwsector”, zegt Hilde Masschelein, gedelegeerd bestuurder van Bouwunie.
“De bouwsector is typisch een sector waar wordt gewerkt op meerdere werven tegelijkertijd.

IT-toepassingen zorgen ervoor dat voor bouw-kmo’s de administratieve opvolging van projecten efficiënter verloopt via een correcte registratie.”

Meerwaarde

Bouwunie is overtuigd van de meerwaarde van de IT-oplossingen voor de bouwsector van GeoDynamics.

Als pionier in de sector heeft het bedrijf al heel wat bewezen.

GeoDynamics is al enkele jaren bezig aan een sterke groei inzake softwareoplossingen, won meerdere awards en rustte tot op heden ruim 44.000 voertuigen uit met één van hun oplossingen.

De samenwerking betekent een win-winsituatie voor beide organisaties.

Zo zullen leden van Bouwunie en klanten van GeoDynamics uitgenodigd worden op gemeenschappelijke evenementen en seminaries waar Bouwunie de algemene informatie voor haar rekening neemt en GeoDynamics de bijpassende toepassingen voorstelt.

Expertise bundelen

“We merkten dat veel van onze 2.400 klanten lid zijn bij Bouwunie en er zich informeerden over bouwgerelateerde zaken”, zegt Stijn Stragier, managing partner van GeoDynamics.

“Bouwbedrijven vragen er ook raad over handige tools en toepassingen.
Voor veel van die zaken, zoals aanwezigheidsregistratie of automatische mobiliteitsvergoeding, bieden wij een oplossing aan”, vervolledigt Stragier.

“Vandaar dat wij samen met de directie van Bouwunie gekeken hebben om onze expertise te bundelen en een structureel partnerschap aan te gaan.”

Bezoek de website van Bouwunie >