De twee IT-bedrijven slaan de handen in elkaar

Steeds meer ondernemingen zetten de stap naar de digitalisering van hun processen.

Ook in de bouwsector is dit een tendens die zich steeds sterker doorzet.

En daarbij staat de bouwsector niet alleen.

IT-bedrijven zoals Wavedesk ontwerpen gebruiksvriendelijke software die ondernemingen ondersteunt in hun dagdagelijkse bezigheden, en dat zowel op de werf als op kantoor.

Wavedesk en GeoDynamics zullen vanaf nu samen hun schouders zetten onder de digitalisering van hun gezamenlijke klanten, door de koppeling van hun software.

Wavedesk

Bernaert Dominique, zaakvoerder van Wavedesk: “We bieden een online platform aan dat via automatisering toelaat bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen. En daarbij spelen we een rol bij elk aspect van de onderneming: van project- en financieel beheer tot planning.”

Wavedesk werkt met modules. Het kan daarom een oplossing aanbieden die precies op het lijf geschreven is van de klant.

Daarbij mikt het zowel op kleine als grote bedrijven.

“En op specifieke sectoren”, voegt Bernaert toe. “Zo bieden we via diverse uitbreidingen extra functionaliteiten voor bepaalde sectoren zoals installateurs van ramen en deuren, en bedrijven actief in zonnepanelen.”

 

GeoDynamics en Wavedesk digitaliseren de bouwsector

“GeoDynamics werkt graag samen met partners die hetzelfde doel hebben: klanten tijd en geld uitsparen door de digitalisering van de processen”, zegt Stijn Stragier, medeoprichter en managing partner van GeoDynamics. “We koppelen daarom onze software met die van Wavedesk zodat hun klanten ook toegang hebben tot onder andere onze oplossing rond rijdregistratie.”

De tijdregistratie van GeoDynamics laat toe om met een badge of smartphone werk- en/of rij-uren te registreren en op te lijsten in een duidelijk rapport.

Dit kan eveneens onmiddellijk doorgestuurd worden naar de sociale secretariaten.

Kom meer te weten over de tijdregistratie van GeoDynamics >