Vraag aan tien rallysportfans wie of wat GeoDynamics is, en je zal vaak track-and-trace als antwoord horen.

Dat hoeft niet te verbazen, want jaarlijks rusten wij meer dan 1.000 rallywagens met onze oplossingen uit.
Dat in wedstrijden in het binnen- als buitenland.

De informatie die de trackers voortvloeit is dan ook van goudwaarde voor alle organisaties.

 

Tijdregistratie

Sinds de oprichting in 2004 helpt GeoDynamics heel wat bedrijven met het beheren van hun wagenpark en de administratie rond de werkuren van mobiele medewerkers.

Dankzij de combinatie van de performante hardware zoals de fysieke track-and-trace-apparaten en de doordachte software maken steeds meer bedrijven in o.a. de bouwsector de overstap naar GeoDynamics voor het verwerken van hun loonadministratie.

 

Rallysport

Toch is er ook nog een andere wereld waar onze oplossingen gebruikt worden, en daar heeft men het over heel ander soort voertuigen.

Rallywagens die ruim 180 km/u scheuren over landelijke wegen zijn ook een graag geziene gast voor onze trackingsystemen.
Waar het bij onze tijdregistraties voornamelijk gaat over verwerking van werkuren, draait het bij rallysport rond het realtime opvolgen van de deelnemers en het wijzen op gevaren.

We installeren een onopvallend en autonoom track-and-trace-systeem in elke wagen die quasi in realtime de locatie en andere informatie doorstuurt naar onze servers.

Deze gegevens verwerken wij ogenblikkelijk en visualiseren dit op een handige website die eenvoudig gedeeld kan worden door de organisatie.

 

Alleen maar voordelen

De voordelen verbonden aan deze toepassingen zijn dan ook niet min.

Zo kan de organisatie te allen tijde alle deelnemers opvolgen op het parcours of op de verbindingswegen, en krijgen ze direct melding als een rallywagen stilstaat of voor een gevaarlijke situatie zorgt.

En met onze nieuwste toevoeging is het zelfs mogelijk voor de organisatie vanop afstand in contact te komen met het voertuig of omgekeerd.

 

Drukke kalender

Door deze voordelen staat onze kalender goed vol met wedstrijden.
Zo kan je ons terugvinden op o.a.

  • Haspengouw Rally
  • Ronde door Vlaanderen
  • Rallye de Hannut
  • South Belgian Rally
  • Short rally van Moorslede
  • RCO de Trois-Ponts
  • Trimard Classic
  • Tac Rally
  • Monteberg Rally