Geen enkele provincie staat zo bekend op het vlak van ondernemen als West-Vlaanderen.
In zo wat alle takken van de economie starten immers hier succesvolle bedrijven op die uitgroeien tot toonaangevende firma’s voor geheel België en de wereld.
Voorbeelden genoeg, denken we maar aan Barco, Quick-Step en vele andere.

Ondernemeraward

Het hoeft dan ook geen verwondering dat het elk jaar reikhalzend uitkijken is naar de vele onderscheidingen die de mensen achter de succesverhalen krijgen.

De JCI Ondernemeraward is er zo één van.

Deze onderscheiding is weggelegd voor ondernemers van wie de hoofdzetel van de onderneming in zuid-west Vlaanderen is gevestigd, die minstens vijf jaar bestaat en die minstens 10 (en maximum 300) arbeidsplaatsen creëert.

Veel bedrijven voelen zich geroepen en het is dan ook geen makkelijke opgave om een lijst te maken met kanshebbers.

Éénmaal de longlist gemaakt is met mogelijke winnaars, worden ze onderverdeeld in 3 groepen afhankelijk van het aantal werknemers.
Daarna worden ze door de professionele jury grondig tegen de lamp gehouden.

Na een zenuwslopende verkiezing mogen niet minder dan 3 ondernemers zich terecht JCI Ondernemer van het jaar 2013 noemen!

Ontdek de kanshebbers voor de JCI Ondernemeraward 2013 >

Historiek JCI Ondernemeraward

Dat de winnaar van de JCI Ondernemeraward 2013 in goed gezelschap zal verkeren mag blijken uit de voorgaande edities.

Tijdens de vorige edities gingen immers volgende succesvolle ondernemers met de hoofdprijs lopen: Philippe Huyzentruyt (Groep H), Frédéric Cras (Cras Houtgroep), Gregory Saelens (GDW) en Luc Naessens (Naessens HVAC).

GeoDynamics ook van de partij

Ook wij zijn van de partij op de JCI Ondernemeraward. U kan ons terugvinden in de jury en als partner van de verkiezing.

Als winnaar van de award “West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2012″ is Stijn Stragier, Managing Partner van GeoDynamics, namelijk het ideale jurylid om de ondernemingen te beoordelen en tips & advies te geven.

Hij verkeert ook in goed gezelschap. O.a. Krist Lust, Director Corporate Clients Belgium-Luxembourg van The Royal Bank of Scotland, Christophe Glorieux, CEO Vacature en Bernard Dursin, VOKA Voorzitter Internationaal Ondernemen zetelen in de jury van de JCI Ondernemeraward.

Ook van de partij?

Bent u ook één van de bijna 200 aanwezigen?

Dan kan u genieten van een boeiende netwerkavond, een prachtige verkiezing, artistieke intermezzo’s en walking dinner in de zalen van Callens & EMK Waregem.