Wat begon als een wild idee, wordt zaterdag realiteit voor 28 sportieve collega’s van Building Group Jansen uit Meeuwen-Gruitrode.

Dan trekken ze naar de Mont Ventoux om er samen de beklimming vanuit Bédoin aan te pakken.

“Binnen Building Group Jansen zijn er een aantal collega’s die vaak samen gaan koersen”, zegt Gino Vioen, één van de bezielers van de tocht.
“Maar met enkelen hadden we het idee opgevat om samen een grote uitdaging aan te gaan. Ons oog viel op de Mont Ventoux en al snel hadden we 28 mensen die mee met ons in het avontuur wilden stappen”.

Aan werkelijk alles is gedacht. Zo heeft de groep een eigen dokter tussen de renners en hebben alle deelnemers hetzelfde Building Group Jansen tenue aan.
Ook kreeg elke renner de mogelijkheid om zijn of haar conditie te testen.

Maar ook de thuisblijvers werden niet vergeten. Zo krijgen tien renners een gps tracker mee en kunnen zij gevolgd worden vanop het internet.
De internetlink is terug te vinden op de Facebook pagina van Building Group Jansen en op de website www.groupjansen.be.

Op die manier wordt werkelijk iedereen van Building Group Jansen betrokken in dit bedrijfsevenement.

Draagbaar track and trace systeem

GeoDynamics voorziet tien groepen van een draagbaar track and trace systeem.
Aan de hand van dit kleine apparaatje met gps- en gsm-verbinding kan perfect gevolgd worden waar de renners zich bevinden.
Zijn er ergens problemen, dan kan de organisatie heel snel ingrijpen.

Lees hier hoe een track and trace systeem werkt >

“Building Group Jansen is een goede klant en voor hen doen wij graag een extraatje”, zegt Stijn Stragier van GeoDynamics.
“Zo lenen wij een aantal draagbare track and trace systemen uit en zetten wij een aparte website op zodat de tien renners in realtime te volgen zijn vanop een computer”.