Na verschillende doortochten in onder andere Spanje, Amerika en Griekenland gaat de organisatie van Tour Amical de Afrikaanse kant uit.

Van 25 september tot 2 oktober gaan niet minder dan 130 oldtimers het prachtige Marokko verkennen.

Wederom zal het track and trace systeem van GeoDynamics tijdens deze prachtige rondreis zorgen voor heel wat minder stress bij de organisatie van Tour’Ahmical.

Tour Amical

Wat begonnen is als een oldtimerrit onder bevriende mannen, groeide de afgelopen 10 jaar uit tot een toonaangevend oldtimer event binnen de Benelux.

In de 10 jaar sinds de oprichting, groeide niet enkel de naamsbekendheid en deelnemers, ook gingen de tochten steeds verder en verder.
Landen als o.a. Griekenland, Spanje en Kroatië gingen de geschiedenisboeken in als ‘Tour Amical certified’ en kennen voor de vele deelnemers geen geheimen meer.

Maar ook 1 keer per jaar wordt er een mixed editie georganiseerd.

Hier spelen de tijdslimieten of snelheidsproeven geen rol en ligt de nadruk vooral op het aangename toeren onder vrienden of koppels.

Na een uiterst succesvolle editie in Amerika is in 2014 Marokko aan de beurt – Tour’Ahmical.

Bezoek de Facebook pagina van Tour Amical >

Tour’Ahmical

Ruim 130 oldtimers rijden in de Tour’Ahmical over de historische wegen in Marokko.

Magische steden als Fez, Erfoud, Boumalne passeren de revue en de vele oldtimers kunnen zich meten in de smalle wegen in het Midden- en Hoge Atlas, de spectaculaire Tizi-n-Tichka-Pas en de eerste duinen van de Sahara.

Dat de Tour’Ahmical ook geen plezieruitstap wordt, bewijst de kalender.

Niet minder dan 1800 kilometer moet afgelegd worden in 6 dagen.

De organisatie van Tour’Ahmical heeft wederom niets aan het toeval overgelaten want de rijders van Tour’Ahmical worden zoals altijd in de watten gelegd.

4 – en 5 – sterren hotels,  feeërieke privé-tentenkampen en de vele animatie tijdens de Tour’Ahmical moeten zorgen voor onvergetelijke ervaringen en nieuwe vriendschappen.

Bezoek de website van Tour’Ahmical >

Track and Trace

Voor de 4 keer staat de innovatieve software van GeoDynamics de organisatie van Tour’Ahmical bij.

Want in elke wagen op Marokkaanse bodem wordt een track and trace systeem ingebouwd.

Dit moet zorgen voor heel wat kalmte bij de organisatie.

Die hebben immers een perfect zicht op alle wagens van de Tour’Ahmical.

Geen onnodige luxe als je denkt aan de warme Marokkaanse dagen en koele nachten gecombineerd met wagens die ruim 60 jaar oud zijn.

Voor iedereen te volgen

Maar ook de thuisblijvers kunnen dankzij GeoDynamics meegenieten van de Tour’Ahmical.

Want naast de organisatie kan iedereen de oldtimers in realtime volgen op hun avontuur in Marokko op een publiek toegankelijke website.