Gent was gisteren het toneel voor de verkiezing van Jong Vlaams ondernemer van het jaar. Het beloofde een heroïsche strijd te worden tussen alle Vlaamse provincies die elk hun sterkste kandidaat al hadden genomineerd.

West‐Vlaanderen stuurde Stijn Stragier van GeoDynamics naar Gent en hij had zijn medewerkers meegebracht als trouwe supporters.

GeoDynamics biedt IT‐oplossingen aan voor mobiele toepassingen, in het bijzonder in het segment van track and trace, tijdsregistratie, rittenregistratie, fleet management, kilometerregistratie, enz. Stijn Stragier startte de huidige activiteiten van GeoDynamics in 2004, samen met medeoprichter Peter Vermeesch. Op heden zijn er ongeveer 18.000 voertuigen van ruim 1.800 klanten uitgerust met de technologie van GeoDynamics, en stelt het bedrijf 26 mensen tewerk.

Werkgevers van de toekomst

Na een paar uur nagelbijten kwam de jury op het podium en bedankte alle finalisten voor hun moed, hun inzicht en hun lef.
Zij zijn de werkgevers van de toekomst en zijn perfecte rolmodellen voor iedereen die droomt van een leven als ondernemer.

Lieven Vanlommel uit Antwerpen ging uiteindelijk lopen met de award terwijl Stijn Stragier en Kurt Hensen uit Limburg verkozen werden als eerste en tweede laureaat.

Trotse laureaat

West‐Vlaanderen mag terecht trots zijn op zijn laureaat.

Als jongste deelnemer werd hij geroemd om zijn no‐nonsense mentaliteit, inzicht en management kwaliteiten die er voor zorgen dat de sfeer op de werkvloer zeer aangenaam is terwijl er toch hard gewerkt wordt.
Het is in die mentaliteit dat zijn medewerkers een klankbord vinden om hun ideeën een kans te geven.

Aan het juichen van zijn fans te horen konden we stellen dat de lof zeker en vast op zijn plaats was.

Als laureaat kan Stijn Stragier zijn kandidatuur indienen om mee te dingen naar de internationale verkiezing van Jong Ondernemer die doorgaat in Taiwan in november 2012.

Een unieke kans die Stijn Stragier en GeoDynamics zeker willen grijpen!

Duimen voor West‐Vlaanderen dus!