Oldtimers zie je steeds vaker in het straatbeeld.
Want rondrijden met een unieke bolide is meer dan een ooit een prachtige ervaring.

Vandaar dat er steeds meer organisaties inspelen op de vraag van al deze oldtimerliefhebbers om hen een werkelijk onvergetelijk avontuur te geven.

En dat is ook wat Tour Amical levert, een onvergetelijk avontuur langsheen prachtige buitenlandse wegen zonder zorgen.

En deze aanpak werkt! Na reeds 11 succesvolle edities in Europa en Amerika trekt de karavaan met niet minder dan 240 wagens naar Portugal en Spanje.

Uitzwaaien

Maar alvorens de oldtimers zich kunnen uitleven in Portugal en Spanje, moeten ze uiteraard nog getransporteerd worden.

En dat is een huzarenstukje dat veel mensen aantrekt.

Want niet minder dan 240 onschatbare voertuigen moeten geladen worden op een veelvoud aan vrachtwagens.

Bezoek de website van Tour Amical >

Uniek event

Om dit gebeuren nog meer in de aandacht te brengen, heeft de organisatie kosten noch moeite gespaard en organiseerden ze een uniek event: ACCE.
Dit Antwerp Classic Car Event lokt niet alleen de uitgebreide fanclub van de deelnemers, ook liefhebbers van oldtimers en mooie wagens worden aangetrokken.

Het ACCE biedt dan ook een waaier aan mogelijkheden om alle geïnteresseerden te laten delen in de passie van de oldtimer sport.

Van 1 tot en met 3 mei zullen de Scheldekaaien host zijn van de 5de editie van het ACCE waar dankzij de reputatie van het event en de geplande publiciteit, niet minder dan 12.000 bezoekers en 1.000 classic cars verwacht worden.

Bezoek de website van ACCE >

Antwerp Classic Tour

Primeur dit jaar is een regulariteits Rally voor Nationele en Internationale deelnemers, de Antwerp Classic Tour ( ACT ).

Een aantrekkelijke formule is uitgewerkt om de participanten een unieke ervaring te bieden in onze levenslustige en Bourgondische Metropool Antwerpen gecombineerd met een pittige rit aan het stuur van hun Classic Car.

Bezoek de website van Antwerp Classic Tour >

Ook wij zijn van de partij

Omdat alle wagens van de Tour Amical 2015 uitgerust worden met een track and trace systeem, zijn wij ook aanwezig op de ACCE.

In 2 dagen tijd zullen wij niet minder dan 240 wagens voorzien van onze software.

Wenst u ons te bezoeken? Dat kan! 
Wij staan in de Drivers Lounge met uitzicht op de Schelde en ondertussen kan u ook onze technici aan het werk zien op de parking.

Locatie: Kaaien ter hoogte van Cockerillkaai & Sint-Michielskaai tussen Scheldestraat & Fortuinstraat.
Er is een gratis shuttledienst aanwezig.

Meer info >