Vraag aan menig oldtimerliefhebber als ze een interessante rondreis in het buitenland kennen, en bijna iedereen zal Tour Amical antwoorden.
Wat 15 jaar geleden begon als kameraadschap, groeide uit tot een prachtige organisatie die reeds heel wat van de wereld doorkruist heeft.

En al sinds enkele jaren worden alle deelnemers voorzien van een tracking systeem zodat ze perfect opgevolgd kunnen worden.

Tour Amical 2018

Op de website van Tour Amical 2018 staan volgende woorden te lezen:

TOUR AMICAL bracht ons in deze 15 jaar naar ongekende pareltjes van dorpen tot grootsteden, naar woestijn en bossen, naar berg en dal.
We maakten kennis met nieuwe culturen, levenswijzen en culinaire gewoontes en dat bleek vooral tijdens vorige editie een ontnuchterende en tegelijk leerrijke ervaring voor ons allen.

Maar voor deze jubileumeditie hebben wij gekozen voor feestbestemmingen via verschillende ferry overtochten. Er staan ook op het menu strandlunches, sunset dinners, en uiteraard prachtige, ongekende wegen (gemiddeld 250 km per dag) om er te cruisen met uw geliefde classic car in het gezelschap van je vrienden. 

En daar is geen woord van gelogen.

Genoeg mooie woorden voor ruim 220 liefhebbers om zich in te schrijven. 

Bezoek de website van Tour Amical >

 

Grote organisatie

Maar met zoveel oldtimers op de baan, heeft de organisatie heel wat extra ogen nodig. 

De groepen werden vooraleerst onderverdeeld in kleinere groepen die elk op een andere dag vertrekken.
Maar met ruim 250 kilometer per dag over heel wat wegen, gebruikt de organisatie van Tour Amical 2018 al enkele jaren track and trace van GeoDynamics.

 

Oldtimers track and trace

Alle oldtimers worden tijdens het openingsweekend van Antwerp Classic Car Event uitgerust met een tracking systeem.
Dat staat enerzijds toe dat de organisatie bij pech vrij snel een assistentiewagen kan sturen naar de locatie en anderzijds het thuisfront mee kan volgen.

En dat is volgens de assistentie zeker en vast een meerwaarde.

Lees het verhaal van Kegels & Noyen Classic Cars >

 

Live tracking Tour Amical 2018

Wil u zelf de Tour Amical volgen?
Surf dan snel naar onze website!

Tour Amical 2018 track and trace >