Naar aanleiding van de samenwerking met Proximus als leverancier voor onze Cloud diensten,
bracht Belgacom een bezoek aan Imtech België.

Werknemers op de baan bij Imtech

Imtech is een Europese technische dienstverlener op het gebied van elektrotechniek, ICT en werktuigbouw met ruim 29.000 werknemers in Europa.
De afdeling in België beschikt zowel over een ingenieursbureau als over een projectenorganisatie en een onderhoudsafdeling.
Samen stellen ze meer dan 1.000 mensen te werk.

Met elke dag een groot aantal werknemers op de baan was HR-directeur Kathleen Daems op zoek naar een systeem die de gewerkte uren, verplaatsingstijden en afstanden automatisch kon bijhouden.

Vroeger werden al deze gegevens manueel bijgehouden door de mobiele medewerkers waarna de HR-dienst de taak had om alles in het systeem te steken.

Met de komst van een nieuw ERP-platform leek het Imtech het ideale moment om ook het dubbel werk aan te pakken.

IntelliTracer

Onze oplossing sloot perfect aan op de verwachtingen van Imtech België. De blackbox houdt perfect de afgelegde weg en werktijd bij van alle medewerkers en stuurt deze gegevens door naar onze beveiligde servers.

Daar kan Imtech onmiddellijk de data oppikken en importeren in hun ERP-pakket. Van daaruit is het koud kunstje om feilloos facturen op te stellen en de lonen van de mobiele medewerkers te berekenen.

Een methode die heel wat tijdswinst oplevert. Bovendien heeft Imtech nu een duidelijk beeld op de geleverde prestaties en moet het zich niet meer baseren op schattingen.

Lees meer over tijdsregistratie >

Cloud

Een ander groot voordeel is dat de track & trace oplossing volledig in de cloud draait. Imtech hoeft zich dus niet te bekommeren over hosting, upgrades of onderhoud.

Lees het volledige artikel hier >