Denkt u om uw wagenpark uit te rusten met een gps tracking device for cars? Gelijk heeft u! Het lijkt misschien wel een grote investering maar het verdient zichzelf zeer snel terug. Hoe dan? Wij geven graag enkele punten waarop een autovolgsysteem u helpt te besparen.

 

1. Anti-diefstal dankzij GPS tracking device

Autodiefstal zit in de lift. Jaar na jaar verdwijnen steeds meer wagens en de dieven worden ook steeds slimmer en slimmer. U mag dan misschien wel beschikken over een nieuw alarmsysteem, als de wagen dan toch verdwenen is, hebt u vaak geen zicht meer waar uw investering zich bevindt.

U kan via elke computer, smartphone of tablet met internettoegang op elk moment van de dag uw voertuig volgen. Het is daarna kinderspel om de politie in te lichten waar uw gestolen voertuig zich bevindt. Wenst u nog meer zekerheid, dan kan u het autovolgsysteem extra uitrusten met o.a. een startonderbreker of deurcontact. Zo kan u op elk moment ofwel de wagen stilleggen of een handig alarm ontvangen als er iemand aan uw deur zit te prutsen.

Dankzij het gps tracking device spaart u zo heel wat tijd en kosten uitBekijk hoe onze klant een dievenbende hielp oprollen dankzij zijn autovolgsysteem >

Gelukkig kan u dankzij een degelijk autovolgsysteem op elk moment een zicht krijgen op de locatie van uw voertuig.

 

2. Realtime locatiebepaling

Naast het gebruik als anti-diefstalsysteem, kan het installeren van een autovolgsysteem ook nog andere voordelen hebben. Stel, u moet dringend de locatie bepalen van een bepaalde persoon maar hij of zij neemt zijn gsm niet op. Met behulp van het autovolgsysteem in zijn of haar wagen, kan u perfect de locatie raadplegen van zijn of haar voertuig. Dankzij het gps tracking device spaart u zo heel wat tijd en kosten uit

 

3. Realtime planning

Hebt u een aantal voertuigen die van klant naar klant rijden? Dan maakt u zeker vooraf een planning op. Maar de dag zelf is het vaak moeilijk te bepalen waar precies alle voertuigen zich bevinden.

Dankzij een autovolgsysteem kan u uw planning de dag zelf opvolgen. Meer zelfs, u kan misschien nog net wat last minute wijzigingen aanbrengen om zo de planning te optimaliseren. Dankzij het autovolgsysteem spaart u zo heel wat tijd en kosten uit

 

Meer voordelen

Naast deze voordelen, zijn er zeker en vast nog heel wat meer voordelen verbonden aan de installatie van een gps tracking device for cars. En als u alles zou optellen, dan bespaart u heel wat tijd en geld uit.