GeoDynamics op Exact Live

Sterke partnerschappen spelen een cruciale rol in deze wereld van technologische ontwikkelingen. Wij investeren in het creëren en onderhouden van al onze partnerschappen, zo garanderen wij kwaliteit en constante innovatie aan alle klanten.

Zowel bij GeoDynamics als bij Exact wordt er veel belang gehecht aan het geven van meerwaarde aan klanten. Dit door onze software altijd up-to-date te houden en alles zo gepersonaliseerd mogelijk te maken.

Een overzicht van al onze partnerschappen vind je hier.

Het Exact Platform: De Basis voor Efficiëntie

Exact staat bekend voor geavanceerde softwareoplossingen die bedrijven helpen bij het beheren van financiën, logistiek, en HR-processen.

Via cloudsoftware automatiseren zij zo veel mogelijk bedrijfsprocessen. Dit betekent niet enkel tijdswinst, maar ook betere inzichten in de workflow.

Met een reputatie voor precisie en betrouwbaarheid is Exact uitgegroeid tot een onmisbare partner voor bedrijven wereldwijd die streven naar optimalisatie en groei.

Koppeling met GeoDynamics

Wat Exact zeer interessant maakt, is de open architectuur in hun software. Dit laat toe om andere apps en software te koppelen en zo beter af te stemmen op specifieke bedrijfsprocessen.

Ook wij hebben koppelingen die een meerwaarde kunnen bieden op vlak van:

Bij integratie met het Exact platform, kunnen wij met deze koppelingen bedrijven gemiddeld 1 uur per week per werknemer uitsparen door o.a. activiteitenregistratie via badges en smartphones.

Alles wordt geregistreerd én geautomatiseerd. Wij zorgen daarna ook voor een vlotte behandeling van alle data en maken deze over aan de juiste partijen.

Exact Live Beurs

Op donderdag 16 november vindt de derde editie van Exact Live plaats in de Brabanthal in Leuven.

Deze beurs is voor iedereen die op de hoogte wilt zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfssoftware. Ook wij bij GeoDynamics zijn van de partij. Klaar om deze partnerschap te versterken met onze know-how en jarenlange ervaring.

Voor meer info kan je terecht op de site van Exact: Exact.com