Als belangrijke softwarepartner in de bouw-, installatie- en servicesector houden wij graag vinger aan de pols bij alle belangenverenigingen.

Want het is op deze manier dat wij telkens onze eigen klanten de laatste nieuwtjes, juiste cijfers en correcte informatie kunnen meedelen.

Na ons partnerschap met Bouwunie nationaal, de samenwerking met Bouwunie Limburg en sporadische infosessies met de Confederatie Bouw, hebben wij een sponsorovereenkomst afgesloten met JOBA. 

JOBA

JOBA staat voor Jong Ondernemend in de Bouw Provincie Antwerpen en verzamelt alle jonge ondernemers en jonge kaderleden (geboren na 1971) uit de bouwsector van de provincie Antwerpen.

Deze organisatie maakt deel uit van Confederatie Bouw regio Antwerpen en is enorm populair onder de leden.

Mede door de toffe activiteiten, interessante contacten en boeiende sessies worden hier heel wat zakendeals en vriendschappen gesloten.

Bezoek de website van JOBA >

GeoDynamics sponsor

Met onze sponsor overeenkomst willen we de leden van JOBA  sneller en gemakkelijker toegang geven tot informatie over onder meer track and trace-, tijdsregistratie– en materiaalbeheertoepassingen.

Want IT-toepassingen zorgen ervoor dat voor bouw-kmo’s de administratieve opvolging van projecten efficiënter verloopt via een correcte registratie. 

Op die manier sparen ze tijd en geld en kunnen ze zich weer concentreren op hun kernactiviteiten.

GeoDynamics is al enkele jaren bezig aan een sterke groei inzake softwareoplossingen, won meerdere awards en rustte tot op heden ruim 40.000 voertuigen uit met één van hun oplossingen.

De samenwerking betekent een win-winsituatie voor beide organisaties.

Jouw situatie?

Overtuigd van de voordelen of nog net niet?
Vraag een demo aan en wij tonen je alle informatie.

Gratis demo