Deloitte_Fast_50

Maar liefst vier van onze partners werden dit jaar opgenomen in de lijst van snelst groeiende tech-bedrijven

Elk jaar opnieuw voert Deloitte Belgium een onderzoek uit waarbij het op zoek gaat naar de 50 snelst groeiende technologiebedrijven.

Het zijn bedrijven die volgens Deloitte technologische innovatie en ondernemerschap combineren en de technologische industrie op zijn kop zetten.

Ze helpen anderen slimmer en efficiënter te werken, wat de weg vrijmaakt voor voortdurende economische groei.

In 2011 hadden wij met de nog piepjonge GeoDynamics de eer om deel uit te maken van deze lijst, maar dit jaar kunnen we met trots meedelen dat vier van onze partners genomineerd zijn.

Het gaat om:

 • ODOO
  Een overkoepelend managementplatform voor bedrijven
 • Robaws
  Een allesomvattend platform voor bedrijven in de bouwsector
 • Bullswap
  Via automatisatie de beste verhuurpartner vinden van zwaar materieel

Digitalisatie van de bouwsector

De nominatie van deze vier bedrijven toont nog maar eens aan hoe de digitalisatie van de bouwsector steeds sneller en sneller gaat.

De meeste toonaangevende bouwbedrijven gebruiken meerdere softwarepakketten om onder andere administratieve taken en materiaal-, fleet– en personeelsbeheer te automatiseren.

Integratie met GeoDynamics

Net door dat grote aanbod aan software is samenwerking belangrijk. GeoDynamics is er daarom trots op om met elk van bovenstaande bedrijven een partnership te hebben waarbij ons systeem geïntegreerd is in hun software.

Twee voorbeelden om dit concreet te maken:

 • Klanten van Bullswap kunnen via het platform van het bedrijf de track-and-trace-gegevens van GeoDynamics raadplegen. Dat natuurlijk enkel indien het verhuurbedrijf van het zwaar materieel een overeenkomst heeft met GeoDynamics.
 • Gebruikers van Robaws kunnen dan weer alle tools van GeoDynamics gebruiken via de oplossing van Robaws.

We feliciteren BrightAnalytics, ODOO, Robaws en Bullswap met deze nominatie en wensen hen een even vruchtbaar 2024 toe vol met technologische innovatie, en samenwerking!