NAV, de Vlaamse Architectenorganisatie, is de grootste beroepsfederatie van architecten in Vlaanderen met ruim 2.700 leden.

4 keer per jaar verspreidt de organisatie NAV NEWS, de ledenkrant van NAV, naar 2500 architecten en 1x naar 6500 architecten.

In dit magazine krijgen alle leden informatie over nieuwe technieken en de actualiteit alsook worden er een aantal interessante portretten en projecten onthuld.

Elke editie komen er ook een paar specialisten aan het woord.

Bezoek de website van NAV en NAV NEWS >

Specialist aan het woord

Sinds 1 april is de bouwwereld een wet rijker, dan startte immers de wetgeving rond de verplichte aanwezigheidsregistratie van alle bouwvakkers.

Voor veel architecten kan dit ook gevolgen hebben, vandaar dat NAV NEWS op zoek ging naar een specialist ter zake.

Lang moesten ze gelukkig niet zoeken!

bij GeoDynamics zijn we niet alleen perfect op de hoogte van de wetgeving, we waren ook van meet af aan nauw betrokken bij de totstandkoming ervan.

Bekijk de regels rond CheckInAtWork >

Architect en aanwezigheidsregistratie

Voor veel architecten zal de aanwezigheidsregistratie een complex gegeven worden.
Vaak zijn zij niet enkel architect, maar maken ze ook deel uit van de bouwdirectie of zijn ze promotor of hoofdaannemer.

Naast hun intensieve job als architect betekent dat ze vaak nog eens heel wat tijd zullen verliezen in zichzelf aan te melden of het uitzoeken als ze zich dienen te registreren.

Maar ook als hoofdaannemer kunnen zij verantwoordelijk gesteld worden voor de registraties van alle onderaannemers.

Iets wat voor heel wat verwarring kan zorgen.

De makkelijkste oplossing

Naast de uitleg over de regelgeving en specifieke situaties, wordt er in NAV NEWS ook een overzicht gegeven van de mogelijke oplossingen van GeoDynamics.

Zo is er voor quasi alle mogelijke situaties een oplossing.

Gaande van oplossingen in de wagen dankzij track and trace of een activiteitenpanel tot het eenvoudig versturen van een sms of het opbellen van een nummer.