Al jaren is GeoDynamics een vaste waarde in de Vlaamse pelotons.

We werken er samen met organisaties als Flanders Classics, het bedrijf achter o.a. De Ronde van Vlaanderen, en voorzien hierbij trackers voor de belangrijkste wagens in koers.

De signalen die deze toestellen uitzenden zijn zichtbaar op een overzichtelijke kaart in het hoofdkwartier van de organisatoren.

Van 10 tot 12 juni 2022 gingen we echter nog een stap verder.

We leverden 28 trackers voor niets minder dan het grootste peloton van Nederland!

 

Delta Ride for the Roses

Delta Ride for the Roses is een liefdadigheidsevenement ten voordele van het onderzoek rond kanker.

Iedereen kan zich inschrijven voor een fietstocht in Zeeuws-Vlaanderen of Midden-Zeeland.
Zowel kinderen als volwassenen, voor afstanden gaande van 25km tot 120 km.

Dit brengt steeds heel wat sportief volk op de been. Zo veel zelfs dat de organisatie de groep fietsers ‘het grootste peloton van Nederland’ noemt.

De opbrengst gaat integraal naar het onderzoek rond kanker.

Iedereen wordt gestimuleerd om mee te doen, en om eventueel ook extra fondsen te verzamelen voor het goede doel. De ambitie is samen op weg te gaan naar een wereld met minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor mensen met en na kanker.

Hierbij is ook samenhorigheid belangrijk. De deelnemers zingen het lied ‘The Rose’ bij de start en bij de finish krijgt men dan weer een roos. Die staat symbool voor een toekomst voor iedereen en wordt vaak doorgegeven aan geliefden die in aanraking zijn gekomen met kanker.

Bezoek de website van Delta Ride for the Roses >

 

GeoDynamics in de bres voor het goede doel

Ook GeoDynamics is van de partij. Het evenement speelt zich af over drie dagen, in een vrij uitgestrekt gebied. Om alles in goede banen te leiden moest de organisatie dus te allen tijde een overzicht hebben op het gebeuren.

We doneerden daarom 28 trackers die in de verschillende voertuigen van de organisatoren werden geïnstalleerd.

Bij problemen – denk aan een ongeval of onweer – kon de organisatie onmiddellijk en efficiënt ingrijpen. Zo kon men zich met een pak minder zorgen inzetten voor waar het echt om draaide: fondsen werven voor de versnelling in kankeronderzoek.