De twee Belgische marktleiders slaan de handen in elkaar

Teamleader biedt een allesomvattende oplossing voor alle administratie van zowel grote als kleine bedrijven.

Het Gents bedrijf werkt bovendien samen met andere softwarediensten in België en omstreken om zo de service voor de klant te verbeteren. Eén daarvan is GeoDynamics.

Zo kan je via Teamleader onder andere onze tijdregistratietoepassing gebruiken.

Bezoek de website van Teamleader > 

 

Teamleader, een Belgisch succesverhaal.

Het Gentse softwarebedrijf is een op en top Belgisch succesverhaal.

Daisy De Waele, Integration Partner Manager van Teamleader: “ongeveer tien jaar geleden werd Teamleader geboren uit een vlaag van frustratie.

Als klein website-agency vonden we namelijk zelf geen goede, allesomvattende en betaalbare oplossing voor de administratieve rompslomp. Wat je zelf doet, doe je beter, en daarom maakten we zelf een work management tool.”

Door de eigen ervaring en goed te luisteren naar andere kmo’s kon Teamleader zich op tien jaar tijd opwerken tot een bedrijf met 200 medewerkers verspreid over drie landen, en 15.000 Europese klanten.

En daar stopt de ambitie volgens Daisy De Waele niet: “Ons doel: de nummer één work management software van Europa worden.”

 

De functionaliteiten

Dat doet het bedrijf door haar klanten slimmer te laten werken.

De Teamleader software biedt een waaier aan mogelijkheden.

Daisy De Waele: “Via onze klantenbeheermodule verzamel je alle informatie van klanten en contacten op één plaats en koppel deze aan je website en mailbox om sneller en efficiënter te werken. Onze klanten zijn hun concurrenten zo vaak te slim af.

Ook offertes en facturen maken en doorsturen is een fluitje van een cent met de software. We houden bovendien nauwgezet bij welke klanten betaald hebben en geven je een automatische herinnering wanneer dat nog niet gebeurd is.”

Integraties

En dan zijn er nog de vele integraties.

Teamleader opent de deuren voor iedereen die graag een koppeling wil maken met hun software. Het resultaat vertaalt zich in een marktplaats waar heel wat bekende en minder bekende softwarepakketten een plaats vinden.

Natuurlijk is er ook de koppeling met de tijdregistratie van GeoDynamics.

Dit maakt het mogelijk om digitaal werk- en/of rij-uren te registreren en op te lijsten in een overzichtelijk rapport. Dit kan bovendien ook onmiddellijk doorgestuurd worden naar de sociale secretariaten.

Zo zorgen Teamleader en GeoDynamics als één team voor een betere dienstverlening voor de klant.

Kom meer te weten over de tijdregistratie van GeoDynamics.