GeoDynamics, gespecialiseerd in registratiesystemen voor mobiele medewerkers en voertuigen, biedt zijn klanten meer dan alleen technologische oplossingen. Service en productondersteuning zijn minstens even belangrijk. In dit kader organiseerde het bedrijf een business event m.b.t. de Sociale Inspectie.

Enerzijds is de sociale wetgeving in o.a. de bouwsector (een belangrijke doelgroep van GeoDynamics) heel complex, waardoor sommige bedrijven soms ongewild in de grijze zone opereren. Anderzijds zijn er nogal wat vragen over de impact van de Privacywet op het registreren van al die persoonlijke gegevens met de systemen van GeoDynamics.

GeoDynamics wilde klaarheid brengen en werkte daarvoor samen met Groep S, één van de belangrijkste sociale secretariaten in ons land. Tijdens een Infodag kwamen de deelnemers alles te weten over hun rechten en plichten én die van de Sociale Inspectie. Twee advocaten en een juridisch adviseur gaven tekst en uitleg.

Er werden in totaal 4 Infodagen georganiseerd, verspreid over verschillende locaties in Vlaanderen. Een 150-tal klanten gingen met het gevoel naar huis dat GeoDynamics meer is dan een productleverancier. GeoDynamics kon zich profileren als een service & solution provider die weet waar ze als klant extra ondersteuning nodig hebben!