Op 22 november wordt de Nekkerhal in Mechelen het epicentrum voor creativiteit, innovatie en samenwerking in de evenementensector.

Festivak, de toonaangevende beurs voor evenementenprofessionals opent opnieuw zijn deuren voor een 2-daagse vol inspiratie en netwerkmogelijkheden.

Met meer dan 250 exposanten vind je op Festivak de nieuwste technologische snufjes. De beurs biedt inzicht in de meest recente ontwikkelingen binnen zowel de Nederlandse als Belgische evenementenlandschap. Alles dus om je evenement naar een hoger niveau te tillen.

Ook wij sluiten ons graag aan bij de lijst van exposanten. Met onze draagbare track-and-trace-systemen, bieden wij flexibele oplossingen aan die het mogelijk maken om diverse scenario’s aan te pakken.

Van grootschalige evenementen tot uitdagingen in de sportwereld, met onze software heb je niet enkel een overzicht van exacte locaties, maar ook informatie over snelheden, routes en andere belangrijke data.

De samenwerking met gerenommeerde evenementen zoals WECANDANCE getuigt van het vertrouwen dat organisatoren hebben in de werking van de track-and-trace-systemen van GeoDynamics.

Door gebruik te maken van draagbare trackers kunnen zij efficiënter opereren en anticiperen op elke situatie die zich voordoet.

Realtime zicht op medische teams

Ook op Gent Jazz en Rock Werchter bieden wij deze technologie aan.

Tijdens massale bijeenkomsten waar de veiligheid van festivalgangers de hoogste prioriteit is, bieden wij een geïntegreerde oplossing waarmee organisatoren de locatie van stewards en hulpdiensten nauwkeurig kunnen volgen en coördineren.

Accurate tracking van alle rallywagens

Niet beperkt tot evenementen, hebben wij onze expertise ook uitgebreid naar de rallywereld.

Op o.a. de Rally van Spa bieden wij een geavanceerde tracking-platform aan waarmee posities en snelheden van alle deelnemende wagens gevolgd kunnen worden.

Deze nauwkeurige tracking draagt bij aan een verbeterde veiligheid én een verhoogde beleving voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Wij zijn een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar geavanceerde oplossingen in draagbare track-and-trace-systemen.

Bezoek onze stand op Festivak en ontdek zelf hoe onze expertise en technologie jou verder kunnen helpen in het creëeren van een veilige omgeving voor je evenement.