Werken in de bouw is een harde stiel die bovendien heel wat ervaring, kennis en lange uren vergt.
Wanneer die lange dag op de werf erop zit moet voor veel bouwbedrijfeigenaren het ergste nog komen: de administratie en facturatie.

Die vergen tegenwoordig bijna evenveel kennis en een pak meer tijd.

Ook Striktly zag dit probleem en ontwierp een allesomvattende software voor het beheren van de administratie.

Met deze tool verwerk je trouwens niet alleen op een makkelijke en intuïtieve manier jouw facturen, Striktly wil een stuk verder gaan.

Steven Podevyn, channel manager bij Striktly Business Software: “De basis is natuurlijk het digitaal verwerken van facturen maar de tool kan uitgebreid worden met een resem aan toepassingen, gaande van projectbeheer, offertes, een geïntegreerde mailbox en digitaal ondertekenen. Op de koop toe kan je Striktly erg eenvoudig koppelen met alle boekhoudpakketten op de Belgische markt, een cloud service en verschillende software-integraties.”

Bezoek de website van Strikly >

 

GeoDynamics

Ook GeoDynamics is één van deze partners.

Stijn Stragier, medeoprichter en managing partner van GeoDynamics: “Vanaf nu kan je de gegevens van onze tijdsregistratie koppelen aan de Striktly tool. Werkuren die met behulp van onze software geregistreerd worden, kunnen zo makkelijk in de facturen of projecten opgenomen worden. Op die manier spaar je veel tijd uit, maar kan je je klant toch nauwkeurige facturen aanbieden en je project nauwgezet controleren en beheren.”

Ontdek al onze integraties >

 

Daar eindigt het niet.

Striktly Business Software is erg ambitieus en blijft bouwen aan haar tool en de integratiemogelijkheden met GeoDynamics.

En het vergeet daarbij haar oorsprong niet! Startups kunnen namelijk een jaar lang gratis het Striktly platform gebruiken. Zo kunnen ook beginnende ondernemers met een beperkt budget kennis maken met de vele voordelen van Striktly.