Is jouw bouwbedrijf klaar voor de digital toekomst? Deze twee apps brengen onmiddellijk rendement voor jouw bedrijf.

ArchiSnapper is de app die werfinspecties en opleveringen digitaliseert en vereenvoudigt. Met enkele tikken op de smartphone duid je punten aan op een plan, met foto’s en meer.

GeoDynamics plaatst een badgelezer in jouw voertuigen. Die houdt de uren en activiteiten van jouw werknemers bij. Het maandelijks rapport kan automatisch naar een sociaal secretariaat of in je ERP-systeem.

 

GeoDynamics: Mobiele tijd- en activiteitenregistratie

De rompslomp bij werkuurregistratie is soms onoverzichtelijk, vooral als werknemers op verplaatsing werken.

Van het vergeten ingeven van uren tot werkbriefjes die niet leesbaar zijn: het kost uren overbodige administratie.

Ook dat kan eenvoudiger!

Met ondertussen ruim 40.000 geregistreerde voertuigen in België en omstreken is GeoDynamics dé marktleider op het gebied van tijdregistratie en track & trace. Het systeem werkt via een badgelezer in de voertuigen.

Waar medewerkers vroeger hun werkuren ingaven op een werkbriefje, doen ze dat nu door te badgen. Door het track & trace-systeem weten bedrijven bovendien steeds waar de voertuigen zijn en hoeveel kilometers ze gereden hebben.

Ruime besparing

Volgens het bedrijf kan een administratieve dienst op die manier één uur werk per week, per werknemer uitsparen.

De informatie die men via het systeem verzamelt wordt gebundeld in een handig maandelijks rapport en dit kan automatisch doorgestuurd worden naar een sociaal secretariaat of geïmporteerd worden in een ERP- of CRM-systeem.

Samengevat: GeoDynamics zorgt dat er geen fouten meer gebeuren bij de werkuurregistratie en laat het hele proces automatisch verlopen. Het team achter de app werkt bovendien voortdurend aan nieuwe oplossingen voor noden binnen de bouwsector.

 

ArchiSnapper: digitale werfopvolging

Het opvolgen van werven is vaak een gedoe. Notities maken op papier, foto’s overzetten via een kabeltje naar de PC, en worstelen met Word, Excel of Whatsapp om duidelijk te communiceren over wie wat exact moet doen op de verschillende werven… Dat kan eenvoudiger!

Met ArchiSnapper kunnen aannemers op de werf meteen via smartphone of tablet de nodige informatie (tekst, foto’s, aanduiding op grondplan en meer) ingeven:

Hierdoor staat bij het verlaten van de werf een duidelijk en accuraat verslag klaar, en weten de betrokken personen exact wat ze moeten doen, en waar:

 

Op deze manier sparen aannemers niet enkel veel tijd uit, ze vermijden ook dure misverstanden als gevolg van onduidelijke communicatie.

Met ArchiSnapper kan je toegewezen partijen ook uitnodigen om feedback te geven op hun openstaande punten, een planning opmaken, en een inspectieverslag maken op basis van checklijst (bv. voor VCA).

Samengevat: ArchiSnapper is een zeer efficiënte en gebruiksvriendelijke app om jouw werfopvolging te digitaliseren.