Als je in de schoonmaaksector werkt, weet je dat het plannen en beheren van personeel een lastige taak kan zijn.

Gelukkig zijn er softwarepakketten zoals Buttons for Cleaners die speciaal ontworpen zijn om deze taak te vergemakkelijken.

Met functies zoals projectmanagement, facturatie en rapportage biedt Buttons for Cleaners een alles-in-één oplossing voor het plannen en beheren van je schoonmaakactiviteiten.

Bezoek de website van Buttons for Cleaners >

 

Integratie GeoDynamics

Maar dat is nog niet alles.

Buttons for Cleaners heeft ook een integratie met GeoDynamics waardoor het plannen en beheren van je personeel nog efficiënter wordt.

Deze integratie werkt in één richting: GeoDynamics haalt de planning van medewerkers op bij Buttons for Cleaners en voegt deze toe aan de juiste gebruiker in onze software.

Op deze manier kunnen klanten via verschillende overzichten controleren of de effectief gepresteerde uren overeenkomen met de geplande uren in Buttons for Cleaners.

 

Alleen maar voordelen

De integratie tussen Buttons for Cleaners en GeoDynamics biedt verschillende voordelen.

  1. Allereerst zorgt het voor beter personeelsbeheer en planning, waardoor klanten efficiënter kunnen werken en kosten kunnen besparen.
  2. Daarnaast kunnen klanten snel en gemakkelijk hun personeelsgegevens synchroniseren en analyseren, waardoor ze beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.
  3. Tot slot helpt het klanten meer inzicht te krijgen in hun bedrijfsprestaties, waardoor ze beter kunnen concurreren in de schoonmaaksector en hun klanten beter kunnen bedienen.

 

Digitalisatie in de schoonmaaksector

De integratie tussen Buttons for Cleaners en GeoDynamics is niet alleen een handige oplossing voor het optimaliseren van personeelsbeheer en planning, maar het is ook een voorbeeld van de groeiende trend van digitalisatie in de schoonmaaksector.

Door te investeren in technologische oplossingen zoals deze, kunnen schoonmaakbedrijven efficiënter werken en beter concurreren in de markt.

Maar het gaat niet alleen om het gebruik van de nieuwste software – samenwerking is net zo belangrijk.

Door het bundelen van krachten kunnen schoonmaakbedrijven en technologieproviders als Buttons for Cleaners en GeoDynamics gezamenlijk werken aan het verbeteren van de sector en het aanbieden van de best mogelijke service aan klanten.