De vraag naar alarmsystemen wordt steeds groter

Uit recent onderzoek bleek dat er in België elk jaar 145 autodiefstallen plaatsvinden per 100.000 inwoners.
We staan daarmee in de top 10 van Europese landen.

Kan je er iets aan doen?
Kan je je voertuig beter beveiligen?

We vroegen het aan Stijn Stragier, medeoprichter en managing partner van het Kortrijks softwarebedrijf GeoDynamics.

“Laat jij jouw juwelen zomaar op straat staan? Nee? Waarom laat je dan wel een wagen onbeschermd achter terwijl die ook soms tienduizenden euro’s waard is?”, valt Stragier meteen met de deur in huis.

GeoDynamics is Belgisch marktleider in track-and-trace en lokalisering van voertuigen. Ze weten dus als geen ander hoe een wagen te na-beveiligen.

“Criminelen worden steeds slimmer en beter uitgerust”, weet Stragier, “een deur is in een mum van tijd geopend, en met de nieuwste technologische snufjes kan zelfs een contactloze auto gestart worden. Een sterk beveiligingssysteem is daarom onontbeerlijk voor eigenaars die regelmatig in de stad of op onbewaakte plaatsen parkeren.”

 

Mobilhomes

Ook mobilhomes zijn steeds vaker het doelwit van dieven.

Verzekeraars zagen de kosten namelijk zo sterk oplopen dat velen geen verzekering meer verstrekken zonder de installatie van een alarmsysteem.

Stragier: “De moderne beveiliging is ook niet meer zoals de sirene die we kennen van vroeger.

Wij installeren modellen waarbij het voertuig niet start zonder de bestuurder geïdentificeerd te hebben en waarbij er een startonderbreking is waardoor het voertuig niet meer gestart kan worden.”

 

Goboony

Goboony, het toonaangevende platform voor camperverhuur, erkent het belang van veiligheid en gemoedsrust voor campergebruikers.

Samen met GeoDynamics hebben ze de handen ineengeslagen om camperbezitters de beste beveiligingsoplossingen te bieden.

Dankzij deze exclusieve samenwerking kunnen Goboony-gebruikers profiteren van speciale voordelen bij de aanschaf van een alarmsysteem.

Door te kiezen voor het INCERT TT3 Alarm, dat wordt aanbevolen door Goboony, krijg je niet alleen hoogwaardige beveiliging voor jouw camper, maar ook gemoedsrust tijdens jouw avonturen op de weg.

Vraag snel een offerte aan >