GeoDynamics maakt het leven van heel wat administratiediensten makkelijk door een koppeling tussen mobiele tijdregistratie en sociale secretariaten.

Officient wordt vanaf nu een partner in crime.

Zij bieden namelijk krachtige software aan die de volledige bedrijfsadministratie bundelt in één overzichtelijke tool.

Bezoek de website van Officient >

 

Een administratieve duizendpoot

“Een administratief medewerker is een manusje-van-alles”, steekt Michiel Crommelinck, medeoprichter en CEO van Officient van wal.

“Hij of zij beheert verlofuren via één tool, heeft contracten en personeelsdocumenten in de cloud, heeft een Excel-lijst met alle bedrijfsbezittingen, en moet de weg zoeken tussen nog tientallen andere plaatsen waar informatie staat.  Je zou voor minder een punthoofd krijgen. Officient maakt het makkelijk: één tool voor al deze toepassingen.”

 

Real time track & trace

“En dat is net waar wij elkaar perfect vinden”, voegt Stijn Stragier toe.

Hij is medeoprichter en managing partner van het Kortrijkse GeoDynamics, één van de toonaangevende Belgische bedrijven op het gebied van mobiele tijdregistratie.

“Ons systeem is er ook op gericht om personeelsadministratie eenvoudig te maken. Via een kleine (badge)lezer in de auto kan een bedrijf te allen tijde de gewerkte uren van mobiele medewerkers verwerken. Werknemers hoeven zo geen papieren werkbonnen meer in te vullen en zijn wettelijk in orde met onder andere de mobiliteitsvergoeding. Bovendien komt alle informatie over de wagenvloot onmiddellijk in de centrale software terecht.”

 

Samen voor meer eenvoud en efficiëntie

Stijn Stragier: “GeoDynamics bood al de mogelijkheid om die gegevens te koppelen aan het sociale secretariaat van de bedrijven. De loonadministratie is namelijk moeilijker dan ooit en gebonden aan heel wat zaken zoals wetten en verplichtingen, laden en lossen, en mobiliteitsvergoedingen.

Doordat onze mobiele tijdregistratie alles capteert en onmiddellijk doorstuurt naar het sociale secretariaat, bespaart de personeelsadministratie heel wat tijd. Toch hoorden we van vele klanten dat ze ook andere administratieve taken wilden bundelen.” Zo kwam het softwarebedrijf terecht bij collega Officient.

Stijn Stragier: “Doordat we nu ook de gegevens van Officient in onze tool kunnen opnemen, mogen we zeggen dat we samen wekelijks uren werk uitsparen voor onze klanten. Dat is tijd die men in andere zaken kan stoppen die hun bedrijf kan doen groeien.”

“En daar zijn we met recht en rede enorm trots op!”, glundert Crommelinck.